Walhalla Open 2023

Walhalla Open 2023

Donderdag 8 juni was niet alleen een zon overgoten dag op golfclub Hitland, maar vooral een mooi samenzijn van oud-leden en student-leden. Een goede opkomst met in totaal 45 deelnemers. Ook al waren de scores niet al te best, de gezelligheid en kwaliteit van borrel en diner waren dik in orde.

Allereerst veel dank aan Frank Hofsteede voor het organiseren en onderhouden van het contact met Hitland en zeker ook aan Esther Hamann, die de dankbare taak had de communicatie met de student-leden via Noortje Hopstaken (jij ook bedankt!) te verzorgen.

Net niet prijswinnaars Carel van Vlaanderen en Rein van Hattem ontvingen discretionair een rondleiding voor 10 personen in 010 zeer vriendelijk aangeboden door Bernard Noorduyn. Dit is een aanrader voor 010 fans en dat zijn we uiteraard allemaal: voor geïnteresseerden (tegen geringe vergoeding),Bernard is te bereiken op 06 55 342 028.

De prijswinnaars op een rij (de oud-leden werden ingeblikt door de jongerejaars……)

Eleonore Droste (2018) - Longest dames

Ties Burghouts (2021) - Longest heren

Winnaar van de Neary - Arjen Mulder (1991)

Derde plaats en beste oud-lid met 34 stableford punten - Bernard Noorduyn (1972). Bernard sprak een kort dankwoord richting Esther Hamann voorde mooie prijzen van sponsor Bank ten Cate & Cie.

Tweede plaats - Diederik Gielen (2019) met 38 punten

Winnaar met 43 punten - Auke Fokkema(2020) drinkt de WisselPul in enkele seconden Ad fundum

De organisator Frank Hofsteede keek voldaan terug op een zeer geslaagde dag

Tenslotte: het lijkt erop dat de keuze van de baan van invloed is op de opkomst, gelukkig is Broekpolder na een fikse opknapbeurt wellicht een optie voor volgend jaar, zodat de Walhalla Open2024 mogelijk daar plaats zal vinden. More to follow, de onderhandelingen worden snel geopend.

We hebben genoten, iedereen veel dank (Annelien Oosterbaan voor de foto’s) voor een top dag.

Peter de Jong                                                                                                                                          

Voorzitter Walhalla GolfSociety

Copyright © R.S.C / R.V.S.V. 2023