Lid worden

Inschrijven

RSC/RVSV 2020-2021

Door de maatregelen rondom COVID-19 zal er dit jaar geen Eurekaweek plaatsvinden. Het uitgangspunt blijft dat we komend jaar weer een nieuwe lichting eerstejaars studenten zullen verwelkomen bij onze vereniging. Je kunt je online inschrijven vanaf zaterdag 8 augustus tot en met zaterdag 15 augustus. Het afronden van de inschrijvingsprocedure zal plaatsvinden op de de sociëteit van maandag 10 augustus tot en met woensdag 19 augustus. Na de inschrijvingen op de sociëteit zal er geen Introductie Periode volgen. Wel volgt er een alternatieve vorm van kennismaking, waarvoor je tot een week na je inschrijving tijd voor vrij dient te maken.

Vanwege het hoge aantal inschrijvingen hebben we het afgelopen jaar een loting moeten hanteren voor het lidmaatschap bij RSC/RVSV. Ook dit jaar is er een beperkt aantal plekken voor nieuwe eerstejaars studenten, waardoor er waarschijnlijk weer een loting plaats zal moeten vinden. Mocht je afgelopen jaar zijn uitgeloot, dan is er al contact met je opgenomen.

Hieronder vind je de regels omtrent de aanmelding voor het lidmaatschap bij RSC/RVSV voor 2020/2021.
- Je bent ingeschreven aan een erkende hbo- of universitaire opleiding
- Je bent uiterlijk op 31 augustus 2020 tenminste 18 jaar oud en maximaal 22 jaar oud
- Er is geen voorrang voor tweedejaars studenten voor de loting van 2020/2021
- Indien je bij een andere studentenvereniging wordt aangenomen of uitgeloot, word je uitgesloten van de loting om lid te worden van het RSC/RVSV. Let op, onderverenigingen van het RSC/RVSV zijn hiervan een uitzondering.


Waarom lid worden bij
R.S.C. / R.V.S.V.
Meer informatie

Voor de inschrijving heb je o.a. nodig:

Copyright © R.S.C / R.V.S.V. 2020