Rouwbericht

Rouwbericht

Rouwbericht: Overlijden Nathan Starmans

Met groot verdriet heeft de Senaat van het R.S.C./R.V.S.V. kennis genomen van het feit dat onze eerstejaars Nathan Starmans zaterdagochtend 28 november 2020 is overleden. Dit trieste nieuws is bij iedereen hard aangekomen. De warme reacties en grote betrokkenheid na het bekend worden van dit tragisch ongeval, duiden op de enorme liefdevolle indruk die Nathan heeft achtergelaten.  

Er bestaan geen woorden voor dit vreselijke verlies dat familie en vrienden moeten dragen. Wij staan in nauw contact met hen en proberen te steunen waar mogelijk in deze moeilijke tijd. Wij vragen iedereen gepast met deze situatie om te gaan. Als er vragen zijn over de manier waarop wij hier als vereniging mee omgaan, dan kan men vanzelfsprekend bij de Senaat terecht.

Het R.S.C./R.V.S.V. heeft daarnaast per direct een periode van rouw aangenomen tot en met zondag 6 december, dit houdt in dat er vanuit de vereniging de aankomende tijd geen activiteiten worden georganiseerd teneinde Nathan te herdenken. Op deze manier proberen wij stil te staan bij het vreselijke verlies van Nathan. Veel te vroeg, te jong en onterecht.

Wij willen als vereniging nogmaals ons medeleven betuigen en wensen iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

U kunt een bericht achterlaten in het online condoleance register www.afscheid.eu/nathan-starmans/.

Namens de IVe Senaat,  

Met oprechte deelneming,  

Pita Elhorst
President

Copyright © R.S.C / R.V.S.V. 2020