Rijden tegen Kanker

Rijden tegen Kanker

Rijden tegen Kanker is een initiatief dat in 2016 is opgezocht door studenten van RSC / RVSV.  De commissie bestaat uit 8 studenten – allemaal lid van de studentenvereniging het Rotterdamsch Studenten Corps/Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (RSC/RVSV)  – die zich vrijwillig inzetten voor KWF. Ons doel dit jaar is om zo veel mogelijk geld op halen voor KWF waardoor er meer onderzoek gedaan kan worden naar de ziekte kanker. 

Door middel van een rally, veiling en diner haalt de organisatie jaarlijks duizenden euro's op voor KWF kankerbestrijding. Door de jaren heen is het gegroeid naar een evenement met een recordopbrengst van 75.000euro! 

In samenwerking met verschillende sponsoren, studenten en u hoopt de commissie aankomend jaar op 22 september 2019 nog meer geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. De ontwikkelingen voor het programma zijn in volle gang, en de verwachting is dat het weer een dag zal worden om nooit te vergeten. 

Meer informatie over Rijden tegen Kanker kunt u vinden op onze social media of door contact op te nemen met de organisatie, president@rijdentegenkanker.nl


W:www.rijdentegenkanker.nl
F: www.facebook.com/KWFrijdentegenkanker/
L: www.linkedin.com/company/rijdentegenkanker/
I: www.instagram.com/rijdentegenkanker/